Juliet little Secrets

Juliet is a Sierra Leone based gospel artist, her song was currently featured in our recent Audio Album Release, which you can play Now>>> Play Now.

she was recently interviewed and here is what she has for her loving fans and do us a favor to also drop your questions in our comment section, that you want us to ask her, in our next live interview sessions and for this interview you can also drop your feelings, wishes and recommendation for her in the comment section.

Here is goes her interview as follows:

Q1.         What first got you into Gospel Music?

Ans.    I have always been in a choir so my choir leader by then saw me and encouraged me to take things to another level by  joining his band..since then I grew from back up singer to doing solo.

Q2.         Who inspired you to make Gospel Music?

Ans.     Pastor Abdulai Bayoh

Q3.         How would you describe the Gospel music that typically Create?

Ans.    contemporary soul/ high life

Q4.         Who would you most like to collaborate with?

   Ans.    Pastor Nathaniel Bassey

Q5.         If you could go open a show for any artist who would it be?

   Ans.    Cece winans

Q6.         What Message would you give to your fans?

Ans.    Keep holding unto God. Don’t lose sight of who you are no matter the situation you face.

Q7.         What is the most useless talent you have?

Ans      Baking

Q8.         DO you sing in the shower and what songs?

Ans.   Yes, What songs? Any that comes to mind..not necessarily gospel thu’

Q9.         What would you be doing right now if it wasn’t for your music Career?

Ans.      Well I am not a Full Time musician….at least not yet. I am currently a Banker.

Q10.       Where have you performed? What are your favorite and least favorite venues? Do you have any upcoming shows?

Ans.   My home country Sierra Leone,  the UK, Nigeria and Liberia and favourite venues?

I think the church is my favorite well I will say wedding receptions are my least favorite
Do you have any upcoming shows?
 Yes..the launching of my 3rd Album.

Q11.       What are your rehearsals generally like? Do you have a set each week in which you practice or are rehearsals more spontaneous?

Ans.   I challenge myself with high pitch and stretch myself out of my comfort zone and Well mostly my rehearsal time is tied up to my Church’s as I am also the music director of my church

Q12.       How has your music evolved since you recorded the first song?

Ans.   My music has evolved over the years from my local church choir, to ministering in other churches, then to recording of albums, winning awards etc. It’s a work in progress though

Q13.       What has been your biggest challenge as a Gospel artist? Have you been able to overcome that challenge? If so how?

Ans.    

Well here (sierra Leone) the industry is not as big as other countries so the market is slim hence finances becomes my major challenge
 Have you been able to overcome that challenge?
Well partly
If so, how?
The grace of God is connecting me to the right people

Q14.       What’s your ultimate direction? Are you seeking fame and fortune or anything else?

Ans.     Gods leading , and You cannot rub shoulders with the king and not be noticed. I don’t seek fame or anything but they come naturally because of favour.

Q15.       What advice do you have for people who want to go into gospel music?

Ans.    Be consistent and try by all means to better your art by improving on your production.. Totally submit yourself to God and your local church.

Q16.       How do you feel the internet has impacted the music business?

Ans.      Our songs are heard everywhere without us sending a copy..we just upload it on stores and its everywhere.

Q17.       What is your favorite song to perform?

Ans.    Yahweh

Q18.       Which famous musicians do you admire?

Ans.      Cece winans, Tasha Cobbs Mercy Chinwo and Pst Nathaniel Bassey.

Q19.       What is the most trouble you`ve ever gotten into?

Ans.      Going out on ministration not informing my father in the Lord.

Q20.       What is the best advise you`ve been given?

Ans.   Guard your gift. It is your greatest treasure and it will make way for you.

Q21.       If you could change anything about the gospel industry, what would it be?

Ans.    People finding themselves instead of imitating others.

Q22.       What`s next for you?

Ans.    Family. That is settling down with the love of my life.

Q23.       Any last words?

Ans.     Believe in yourself and make your dreams work by giving it the attention it needs. With regards the pandemic, know that God knows His own and He will surely keep us.

Thanks for Reading Remember you can help her dreams a reality by simply sharing this content on your Whatsapp Group or Status, and to all your social networks.

If you liked her interview, don’t forget to drop suggestion, recommendation and questions you would want us to ask her in our next interview on our comment section and if you haven’t played Total Lock down with God Today >>> Play Now

 

 

 

 

Translate »