Benkas Little Secrets

Benkas is a Nigeria based based gospel artist, his song was currently featured in our recent Audio Album Release, which you can play Now>>> Play Now.

He was recently interviewed and here is what he has for his loving fans and do us a favor to also drop your questions in our comment section, that you want us to ask him, in our next live interview sessions and for this interview you can also drop your feelings, wishes and recommendation for her in the comment section.

Here is goes his interview as follows:

Q1.         What first got you into Gospel Music?

Ans.    I’ve been singing  gospel music from childhood. I got addicted to gospel music when I first met wanogho who later became my music director and introduced me to different platforms when I was still very young and I fell in love with listening,scoring and singing gospel songs.

Q2.         Who inspired you to make Gospel Music?

Ans.      I was inspired by Frank Edward when he newly released nmama . I pleaded with God to also give me the grace to write my own songs.

Q3.         How would you describe the Gospel music that typically Create?

Ans.      My gospel music is typically urban contemporary, contemporary worship, Christian hip hop and praise songs.

Q4.         Who would you most like to collaborate with?

   Ans.  I would like to collaborate with Nathaniel bassey.

Q5.         If you could go open a show for any artist who would it be?

   Ans.  Nathaniel bassey.

Q6.         What Message would you give to your fans?

Ans.    all my fans should stay safe and be rest assured that no evil will before them and be expectant of spirit filled songs from me after the pandemic because the best of me is about to be unveiled.

Q7.         What is the most useless talent you have?

Ans    Can’t really figure out any.

Q8.         DO you sing in the shower and what songs?

Ans.    yes I do. You are God alone.

Q9.         What would you be doing right now if it wasn’t for your music Career?

Ans.      probably working as a manager in a hotel.

Q10.       Where have you performed? What are your favorite and least favorite venues? Do you have any upcoming shows?

Ans.    I have ministered in different in states in Nigeria and my favorite night was in lords portion parish(RCCG) I don’t have any least place I’ve ever ministered.

Q11.       What are your rehearsals generally like? Do you have a set each week in which you practice or are rehearsals more spontaneous?

Ans.    My rehearsals are mostly on Sundays with the exceptional. my rehearsal’s are means of building young talents and developing my self musically.

Q12.       How has your music evolved since you recorded the first song?

Ans.    after my first record,my music has evolved to a large extent. I got to know my errors and how to correct them and I’ve grown spiritually and musically.

Q13.       What has been your biggest challenge as a Gospel artist? Have you been able to overcome that challenge? If so how?

Ans.   My biggest challenge has always been how to reach the world with my music.tho I’m getting there gradually with the help of gospel watt and my effort as a minister.

Q14.       What’s your ultimate direction? Are you seeking fame and fortune or anything else?

Ans.     My ultimate direction is to affect lives positively and bring as many youth,teens,adults and children to start loving God sincerely. I’m not seeking fame I’m only seeking the fame that God gives not me striving to get it on my own.

Q15.       What advice do you have for people who want to go into gospel music?

Ans.    Patients and seek for God’s spirit also be consistent and only depend on God not man.

Q16.       How do you feel the internet has impacted the music business?

Ans.      the internet has affected the music in positive and nagative way .One of the most notable changes that the internet has caused is the new ways of distributing music. Instead of buying music from a music store, consumers may now buy their music online. Now that music is so easily obtainable, it is easier for people to share music and illegally download it for free.

Q17.       What is your favorite song to perform?

Ans.    Onye nwem

Q18.       Which famous musicians do you admire?

Ans.      Frank Edward

Q19.       What is the most trouble you`ve ever gotten into?

Ans.      An allegation was laid on me that I molested a three year old baby girl but thank God I was vindicated and the people that plot that evil was put to shame and justice.

Q20.       What is the best advise you`ve been given?

Ans.    To focus on my career and not to listen to critics. I should totally depend on God and only God.

Q21.       If you could change anything about the gospel industry, what would it be?

Ans.    No Idea

Q22.       What`s next for you?

Ans.    Recording my long waiting single and see it goes viral with the help of God.

Q23.       Any last words?

Ans.     Let’s be focus and wait for God’s timing. The vision may tarry but it will surely come to pass.

Thanks for Reading Remember you can help his dream a reality by simply sharing this content on your Whatsapp Group or Status, and to all your social networks.

If you liked his interview, don’t forget to drop suggestion, recommendation and questions you would want us to ask him in our next interview on our comment section and if you haven’t played Total Lock down with God Today >>> Play Now

 

 

 

 

Translate »